OVER ONS

     SAMELAND

Altijd samen, Nooit alleen

ONTSTAAN VERENIGING SAMELAND

Het begon allemaal tijdens een verjaardagsfeestje. Zeven mensen bedachten dat ze samen naar Ameland wilden, maar het mocht niet teveel kosten. Het bezoek aan Ameland is inmiddels al geweest en dat was erg geslaagd. Het was een geweldige dag. Om deze reden hebben wij Sameland opgericht. Na Ameland willen we nog steeds er zijn voor mensen met een kwetsbaarheid. Regelmatig organiseert Sameland dan leuke activiteiten voor mensen met of zonder een kwetsbaarheid. Sameland bestaat nu 11 jaar en werd op 11 juni 2011 een vereniging. Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder KvK nummer 52956393.

    SAMELAND

Altijd samen, Nooit alleen

DOELSTELLING

Het doel is mensen met een kwetsbaarheid bij elkaar brengen, ervaringen uitwisselen en regelmatig leuke, ontspannen activiteiten organiseren. Te denken aan: praamvaren, bowlen, midgetgolfen, picknicken, leuke cursussen en dergelijke. 

LID WORDEN EN CONTRIBUTIE

ONS STEUNEN?

Wil je lid worden van Sameland? Dan kun je via onze website inschrijven. We rekenen een jaarlijkse bijdrage van minimaal €5 als inschrijfkosten. Een incidentele eigen bijdrage voor activiteiten kan voorkomen. Er worden gratis activiteiten aangeboden en activiteiten met een bijdrage.

 

Om de inschrijving compleet te maken vragen we u dan ook om z.s.m. de bijdrage over te maken naar ons banknummer is NL60INGB0008042956 ING Bank t.n.v. Sameland. 

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u een

mail en zult u opgenomen worden in onze ledenlijst. Wij zullen u zo snel mogelijk een mail sturen als bevestiging van uw lidmaatschap. U krijgt dan mails over georganiseerde activiteiten. Ook op onze website kunt u de activiteiten terug vinden, Wij zien u graag bij één van onze activiteiten, Met vriendelijke groet, Het bestuur van Sameland.

Draag je Sameland een warm hart toe? Wil je geen lid worden maar ons wel steunen? Of ben je al lid maar wil je een donatie doen? Jouw steun wordt enorm gewaardeerd! Je kunt eenmalig een gift doen of je aansluiten bij Vrienden van Sameland en regelmatig een bedrag aan ons overmaken. Ons banknummer is 

NL60INGB 0008 0429 56  t.n.v. Sameland.

HET BESTUUR BESTAAT UIT?

    SAMELAND

Altijd samen, Nooit alleen

DAGELIJKS BESTUUR

SIMON 

VOORZITTER

avatar 100

CATHARINA

WAARNEMEND

SECRETARIS

avatar 83

JELLE

PENNINGMEESTER/PR

avatar 102

SASKIA

WAARNEMEND

PENNINGMEESTER

ALGEMEEN LID

avatar 103

KARIN

ACTIVITEITEN

avatar 82

ALEX

COACHING

      SAMELAND

Altijd samen, Nooit alleen